Wednesday, January 27, 2010

ÖVRIGT

Fick det här mejlet idag.
Jag fick ingen mejladress att svara denna potentiella kund på så jag postar delar av mejlet här:


Övrigt

From.....: Anon
Email....: noreply@nomail.com
Subject..: Övrigt
Skickad..: 2010-01-27 12:14


Tjena!
blev i det närmaste förvånad då jag såg priserna på New Balance skorna ni har! jag köpte mig ett par i butik i Malmö för något år sedan priset var under 250 spänn, visserligen var det ett parti skor i en outlet men ändå.. de hade två modeller att välja mellan.. samma butik sålde tretorn stövlar för sissådär 150 pengar och en massa annat onödigt som kläder från exempelsvis gnu mm allt till bra pris..
Jag vet att man kan göra saker på så många andra sätt än att lägga på 300% på en vara.. antingen är ni giriga eller har alldeles för dyra omkostnader, och inget av det är särskilt bra! i dessa dagar faller man hårt om man försöker krama ur marknaden för mycket..


(Ungefär här började jag undra om detta mejl var ett skämt. Ja, det måste det vara...)

Lite senare står följande:


det öppnar företag som DEICHMANN med butikspriser långt under era webb priser, och även om det inte rör sig om samma märken och modeller så är ju allt antagligen OEM-tillverkat ändå i samma fabriker mm, tänk om innan kunderna gör det.. jag väljer och använder de billigare skorna, man har ju ändå som konsument reklamationsrätten att ta till.. och att betala 1000 spänn och uppåt för något som bara ser bra ut dom 3 första dagarna är ju skrattretande korkat.. ni måste skratta gott åt alla korkade kunder..
Tack för mig!
// :-(


Jag tackar dig för detta mejl.
Du verkar insatt i branschen.
New Balance för under 250 spänn låter ju jättebra.
Tretorn för under 150 likaså.


MVH

No comments: