Saturday, March 14, 2009

NUEVA YORK DEL 1
Dag ett och två.
Tuan blev av med sin Supreme virginity, sin Wendy's virginity och sin NYC pizzaslice virginity. Svängde förbi ARC och kollade in deras sportiga butik på Rivington 157-mittetmot dom andra två på 158. Mycket fin! Jesse visade upp deras AF1 som släpps idag-lördag. tydligen är lacelocksen borttagna av Nike, dom gillade inte att det stod Crispy på den skon och As Fuck på den andra. Släpps hos SNS den 21 mars som en del av Nike 1World för övrigt.
Flight Club tar fortfarande 350 dollar för NB x SNS 577. Ryktet på stan gör gällande att det är ännu hårdare tider än när jag var här i oktober. Ett säkert tecken på att det är tuffa tider i NY är när personalen på Supreme är trevliga och hjälpsamma. Clientele, som aldrig varit bra i och för sig, har stängt. Chris Vidal från Flight Club jobbar buner hos Alife. Avslutade torsdagen hos vår gode vän KJ Butta som är resident på Pop Burger. Fredagslunch med the Kangolians David och Nic på deras stamställe i midtown, the Ginger Man. Galet bra Turkey Club och x antal fina öl. Young Gun Tuan testade en Sloppy Joe. Gick vidare till DQM, Tuan bockade en DQM x G-Shock och Crazy Dave tvingade i oss mer öl på hans second home Epstein's Bar. Squishy var nybadad och luktade ovanligt gott. Hon är en törstig liten tik. Dave är god vän med Ulli, en inflyttat austrian som är CEO och USA-ambassadör för ryska kameratillverkaren Lomography, mycket trevlig dam som informerade oss om att dom öppnat en butik bara några kvarter från vårt hotell, ska kolla in den senare.
Dave visar upp sin senaste collab-ett par handskar från Fox.
På Epstein's jobbar en tjej som heter Laura, hon gör den grymmaste Margaritan i NY. Tyvärr så var vi inte på Margarita-mode förrän Aaron LaCrate joinade och då hade Laura gått av sitt pass. Drog vidare till klassiska glasögonmärket Carreras releaseparty som hölls i en gammal kyrka. Fri sprit från Skyy Vodka och kallt kaffe. väldigt kul att få se levande legenden Debbie Harry sjunga några Blondie-classics. Hon kunde fortfarande rappa texten till Rapture. Drog några paparazzi-style-bilder när hon helt plötsligt dök upp bakom mig.
Avslutade på Dallas BBQ. där allt är stort, Texas style.
Nu ska vi äta frulle.

2 comments:

Scary said...

Bra update! I hate you!

johnny said...

Jag med, fy fan!