Saturday, November 6, 2010

FOREVER FRESH


Foto: Forever Fresh

Var ett tag sen jag hängde på Crooked Tongues forum.
Där finns det flera personer som från början bara var personer med samma problem som jag: ett larvigt stort intresse för sneakers.
Flera av dom personer har blivit vänner i det verkliga livet. En av dom är Adam Leaventon aka Air Rev (OG NikeTalker). Han gillar sneakers så mycket att han slutade sitt jobb som framgångsrik advokat i New York och började jobba med Puma i Boston. Han var den personen som såg till att Puma tog tillbaka The Clyde. The Yo!MTV Raps "Forever Fresh" Clydes var och förblir Pumas snabbast säljande sneaker ever. Endast tillverkade i 225 par. Alla sålde slut på några minuter. Det blev snabbt en Helig Graal för alla sneakerheads, inte bara Puma-älskare, även kids som annars aldrig skulle sneglat på ett par Pumor drogs med i hypen. Jag och Erik fick varsitt par av de gröna, ni vet dom som inte gick att köpa, det var inte så trist.
En del av dessa personer som till en början bara var virituella personer med diverse tuffa nicknames. Själv gick jag (och går fortfarande) under namnet dimensionsix, ett namn som Phil Knight och Bill Bowerman från Blue Ribbon Sports var på väg att döpa sitt nya skomärke till år 1971.
Dom valde som bekant ett annat namn till slut. Det kanske var lika bra.

Två killar som jag träffade i Pumas och New Balance sektioner av CT's forum är Chillie63 och Measel aka Steven Prince och Emil Anundi, Emil är kanske mer känd som Poo för er kids som hänger på Whoa. Just New Balance och Pumas sektioner är två märken som inte har så många anhängare men dom har flera kunniga nördar som är extremt snabba på att kommentera om det är något som är bra eller dåligt. Och just Chillie63 och Measel är två nördar som gillar Puma väldigt, väldigt mycket.

Steven och Emil är även killarna bakom världens i särklass bästa bildbas för nice Pumage. Deras hjärteprojekt som kallas för just Forever Fresh, har numer även en blogg.
Kolla in deras blogg för det senaste om Puma.

Dom har fler bilder av vår Puma Dallas och lite mer info om vårt samarbete med size? och Puma.

No comments: