Friday, June 26, 2009

ALLTID LIKA KUL

Alltid lika kul med mycket folk i butiken.
Alltid lika kul att se alla glada stammisar fynda järnet.
Alltid lika kul att få se samma ansikten som man sett i över tio år från det att dom var kids tills det att dom häller upp bira och driver Lilla Persien på Östgötagatan.
Alltid kul med mammor som kommer in uppeldade och arga för att deras sons favvo-WeSC-jacka smält i tvätten och då har jackan tvättats som det står på tvättrådet, 40 grader tvätt och den har inte torktumlats eller torkat på en handdukstork eller i ett torkskåp, 40 grader... plast smälter lätt nuförtiden.
Alltid lika kul att vara den trevliga killen bakom disken som säger inga problem, vi byter ut den mot en ny eller en annan vara, eller så kan vi ringa WeSC efter rean och fråga om dom har en ny jacka, då sonens favvo-jacka var slut i den önskade färgen.
Alltid lika kul när samma mamma kommer tilbaka efter en runda i butiken utan att hittat en enda sak i vår mest välfyllda butik sedan tio år och säga att hon vill ha pengarna tillbaka.
Alltid lika kul att se hur förvånade en del blir när man frågor om kvitto, vadå du har ju pengar i kassan, ge mig pengar sa samma förvånade och uppeldade mamma.
Alltid lika kul att folk som står i kön bakom samma uppeldade mamma instämmer i vad jag sagt och säger att han (jag) har erbjudit dig att få byta ut en vara helt utan kvitto och att han ((jag) har gjort helt rätt.
Alltid lika kul att få höra att det står i Konsumentköplagen att man kan få pengarna tillbaka om det är fel på en vara.
Alltid lika kul att svara att det är min butik när folk ber att få prata med min chef.
Alltid lika trist när man försöker vara the good guy och en mamma går ut skrikandes och hotar med stora rubriker i nån tidning.
Dags för Etapp 3 av the SNS Summer Sale.
Larvigt bra deals i gången in till toan utlovas.

Vi ses! Alltid lika kul.

1 comment:

waLLan said...

Alltid lika tråkigt att man inte bor i Sthlm.
Iaf när SNS har REA ;o)