Tuesday, May 8, 2007

Competition is none.

Läste på en av alla sneakersnstuffwannabestores blogg att dom hade så bra grejer att dom typ'could say they almost killed the competition' What a joke! Eller yoke som dom säkert skulle ha stavat det haha.
We're BIGGER n' BETTER n' ROUGHER n' TOUGHER!

4 comments:

niclas said...

hehe, ja vad ska man säga, gulligt att de tror att de är på samma nivå som er och kan vara med och tävla :P

"sneakershops steppin to us they wanna get some, but we're SnS so yo, you know the outcome"

Anonymous said...

Jag vete fan om jag tycker ni är så mycket bättre. Längre. Typ samma som alla andra, med undantag för en och annan spcialare. Ok utbud av Puma, men Nike är lite trist. Och kläderna... Mouli?

dimensionsix said...

well, anledningen till att alla andra har typ samma är pga att typ alla sneakerföretag erbjuder alla independentbutiker samma grejer, undantaget är just specialarna som du endast hittar hos oss. om vi bara har ett ok utbud av Puma... vilken butik i världen har ett bra utbud av Puma i så fall? Att Nike är lite trist håller jag inte med om-Air Force 1-vem i EU har mer än oss? Air Max Light anyone? kanske bästa retron i år-endast hos SNS...Jordan ser bättre ut i år än på många år om du frågar mig. Beträffande kläderna så har vi bl a galet bra tee's inne just nu. Mouli kom förra året efter public demand -kan hålla med om att dom inte dödar the competition direkt men dom har betalt hyran några ggr förra året-öfre och Brommakidsen vill tydligen ha det. Mycket trevligare om du inte är anonym btw.

Anonymous said...

Nu Jävlar börjar det hetta till på den här bloggen!! Anar man ett litet butiksbattle?

/Carlshatt