Wednesday, October 8, 2008

ZOOM TENNIS CLASSIC HFWimbledon eller Tennis Classic som dom kallats för dom senaste tjugo åren var en av tre skor som man skulle ha back in the eighties.
Dom andra två var adidas Trimm Trab och Stan Smith btw. John McEnroe och Mats "Coke" Wilander (kids:det är två gamla gubbar som var ganska duktiga på att spela tennis) lirade bägge i Wimbledon.
Johnny Mac var den stora rebellen som hade på sig skprna off court också. Alla ville ju vara som den tuffa killen som svor hela tiden.
Ni som är gamla nog kommer kanske ihåg bilden som vi hade inramad på Åsögatan 136?
Klassisk sneaker och en klassisk ad.

Mac in action:Det är en sneaker som alltid har funnits i Sneakersnstuffs sortiment och som alltid kommer att finnas i Sneakersnstuffs sortiment med reservation för slutförsäljning då och då.

På lördag klockan 11 är det dags att släppa dom efterlängtade Zoom Tennis Classic HF!
Om det är nån som missat det så är det Hiroshi Fujiwara och Fragment Design som ännu en gång fått äran att designa åt Nike.
Lite uppgraderade är dom denna gång med extra dämpning i form av det som en gång kallades för Tensile Air och senare Zoom Air och som nu bara heter Zoom kort och gott.

Tydligen väldigt få par tillverkade och det ryktas att endast 120 par per färg hamnar i ett fåtal utvalda TierZero-butiker utanför Japan...

Ta med 1099 kronor till SNS Åsögatan på lördag så får du ett av paren, vi har fått in 14 par per färg har jag för mig.

More pics right here.

No comments: