Tuesday, May 27, 2008

HOYAS!För er som missade dom förra gången eller förrförra gången eller förrförrförra gången så har den legendariska OG Terminatorn i Hoyas-färger nu släppts i en extremt fin och hög Vintage-version! Hög meaning hög och inte sån fakehög som alla patetiska reissues av Jordanettor som dyker upp. (Armed Forces WTF?-ska man supporta USAs krig?-tror inte det.) För övrigt så är den inte helt olik den Tier 0-versionen som sålde slut blixtsnabbt nu i våras.
Vintage även den här men med ett heeelt annat artikelnummer...

Endast 899 kostar dom och kommer från size 4 så även tjejer eller killar med tjejfötter kan köpa dom.
Hos SNS

10 comments:

Sneaker freak said...

Terminatorn är och kommer alltid att vara väldig ful, Vandal dojjan har dom däremot lyckats bra med, gossarna på Nike

Måste även slänga en känga på hatet mot Jordan 1 som jag gillar skarpt! Förutom att den är jävligt grym i färgställningen så handlar det väl inte om att hylla Usa´s Krig utan snarare Hans bror i sånt fall kan ni ju sluta köpa skor från Nike helt, det är väl lika illa att hylla den miljard industri som Nike är.Det lär ju ligga en del lik i den garderoben också? Jag tycker att storyn bakom skon är helt legit så att säga.

dimensionsix said...

Jag älskar Jordan 1 så du vet!
Färgcombon på Armed Forcesdojjrona är det absolut inget fel även om det känns som vi redan sett på både Dunk och Court Force tidigare.
Det är själva höjden (och Jumpman-loggan på hälen som jag i och för sig stör mig på på alla re-issues nuförtiden) som inte ens är i närheten av High, kalla det för Jordan 1 Mid.

Jag förstår att du tycker Terminatorn är ful-vi har alla olika smak.
För mig är den en viktig del av Nike historia och sneakerhistorien. Det är ju som bekan Jordan 1 ocksåoch jag tycker Nike verkligen borde skämmas som låter sånt skit som Armed Forces (tillsammans med Levi's Jordan ettorn och en del andra tveksamma ettor slinka igenom kvalitetskontrollen. Sluta köpa Nike för att dom släpper en dålig serie? Nej, det kommer jag inte. Dom har säkert men massa lik i sina garderober och det vore väl konstigt annat med ett företag som tillverkar skor i Asien. Skillnaden är att Armed Forces-släppet HYLLAR en person som har slitit hårt i USAs armé. Tycker det är konstigt att man tycker det är legit att släppa ett sko-pack in honor av Mikes brorsa som har varit dum nog att joina armén när han kunde chillat vid poolen som resten av Jordanfamiljen gjort sedan 1984.

sneaker freak said...

alla kanske inte väljer att leva på brorsans pengar. han hamnde i militären och har man överlevt i 31år i armen borde man iaf få mer än en sketen guld klocka. en jordan 1 tex.. kan hålla med om att levis dojjan e ful, mycket ful, och terminatorn har sin charm kanske???vissa får den att funka,

det är inte en klassisk jordan etta det kan jag ge dig men hur trist skulle det inte vara om dom släppte den i orginal utförande charmen ligger ju i att den är hard to get! og´n alltså

men att jumpan loggan inte ligger helt rätt och att den är en mid kanske handlar om att man vill förnya sig lite det är väl ändå lite det det handlar om. om allt såg likadant ut skulle det vara ett tråkigt intresse!

dimensionsix said...

du har rätt.
dom är jättebra.

Sneaker freak said...

TA BORT COMMENT FUNKTIONEN??

äääh vafan, jag droppade bara min åsikt, alltid kul att höra vad andra tycker och tänker? det är väl det som är meningen med att ha en comment funktion på bloggen?

jag gillade ju våran diskution trodde att vi kom nånstans

Surpuppa!

Anonymous said...

HEJ, JAG HETER LISBETH, MIN HÖGRA FOT ÄR 2 STORLEKAR STÖRRE ÄN DEN VÄNSTRA! GÅR DET FÖR SIG ATT KÖPA EN HÖGERSKO I STORLEK 9 OCH EN VÄNSTERSKO FÖRETRÄDELSEVIS I STORLEK 7 I DESSA TERMINATOR SKOR PÅ EDER SKOBUTIK?

TACKSAM FÖR SNABBT SVAR/
LISBETH

dimensionsix said...

Hej Lisbeth!

Det går jättebra.

MVH

dimensionsix said...

@sneaker freak (aka samma kille som rockade fakeEvisu och fakeNikes från Thailand back in the Scorettdays?): tror jag har kvar comment-funktione ett tag till.
alltid kul med lite heta diskussioner:-)

Anonymous said...

HEJ!
VAR ÄR BUTIKEN LOKALISERAD OCH KAN NI TILLGODOSE EN RAD "SPECIELLA ÖNSKEMÅL" INFÖR MITT BESÖK?

TACKSAM FÖR SNABBT SVAR/
LISBETH

sneaker freak II said...

Du är så välkommen Lisbeth.
Vi finns här.