Wednesday, May 25, 2011

NIKE AIR FORCE 1 LOW PREMIUM DENIM / GRATTIS PETTER!


Officiellt släppdatum är idag. Det var inte helt säkert att vi skulle hinna få hit dom i tid så vi har flyttat fram släppdatumet tills på fredag. Den gode Petter fyller år idag så det är inte mer än rätt att han ska ha ett par. Å Sneakersnstuffs vägnar levererade jag och Johan ett födelsedagspaket i form av ett par finfina AF1:or till Banankontoret. Det finns få som gillar Nike Air Force 1 mer än Petter.

Samtidigt som Petter aka Södermalms Borgmästare fyller 37 år så lanserar han en helt ny trend: thugskjortinstoppning i kallingarna.
Snart kommer alla andra rappare bajta hans stil.
Men ni vet vem som var först

Själv ser jag riktigt glad ut tycker jag.

Grattis på födelsedagen Petter och tack för drycken.

Thursday, May 19, 2011

AG

Besökte nya AG igår. Var inbjuden till Burger Boys af Stockholms burgerkväll. Väldigt trevligt och väldigt goda burgare.

Saturday, May 14, 2011

FOREVER FRESH

Hej Emil!

AJV

Apropå upp och ned-vänd Air Jordan-patch. Det var det inte på 1999 års retro. Väldigt nice med Nike Air på hälen dock.

AJV

Apropå att Nike, eller Jordan Brand som dom numer kallar Mikes avdelning för, tar tillbaka Air Jordan V i OG-färgen i sommar. Ni som är gamla kommer kanske ihåg att det hette Brand Jotdan i början. Undrar om Air Jordan-patchen på insidan av plösen kommer att sitta upp och ned som på OG:sen.

NIKE V-SERIES

Apropå att Nike tar tillbaka V-Series igen. Hittade lite dojor inklusive matchande V- Seriestishan från förra gången de släpptes. 2004 tror jag det var.

SNEAKERSORTERINGSDAGS

Ska försöka få lite ordning på mina sneakers idag.

Monday, May 9, 2011

OG LOGO

Olle kliver in med en OG Sneakersnstuff Logo Tee idag. Classic!

Saturday, May 7, 2011

Friday, May 6, 2011

SNEAKER DETECTIVES

Olle har på sig en av våra allra första t-shirts idag. 1999 var And 1 grymt heta i Stockholm och jag tror att vi hade typ 50% And 1 på skoväggen när vi öppnade i mars 1999. Sneakerdetectives@sneakersnstuff.com var dit du mejlade och bad oss leta efter den där speciella dojjan som du inte kunde få tag i. Populära önskemål var (och är fortfarande även om mejladressen inte existerar längre) Nike Air Force 1 och "dom första Air Jordan- dom svartröda med två hål i plösen" (Air Jordan VI menade dom såklart.)

Thursday, May 5, 2011

NYA NIkES

Johan bär ur dagens skörd. Mycket fint.

Bland annat ett gäng Nike Air Max 90, lite Air Max 1:or, Lunar Chukka Woven+ i helvitt och några versioner av favoriten Air Pegasus 83, 89,och 92.

Wednesday, May 4, 2011

Monday, May 2, 2011

AIR PEGASUS 89

Inte så risiga.

NEW NIKES

Packat upp massor av fina grejer idag.